horoscop-dragoste-gemeni-2013

Horoscop Gemeni 2014

 Horoscop Gemeni 2014 – Anul 2014 în ansamblu pentru zodia Gemenilor 

Pentru zodia Gemeni în 2014 influenta planetelor exterioare se va concentra preponderent asupra următoarelor domenii din viaţa lor: bani, educaţie, călătorii, profesie, cariera şi socializare, relaţiile cu prietenii.

Horoscop 2014 Gemeni – Gemenii au noroc la bani în prima parte a anului
Previziuni Gemeni 2014Potenţialul tău financiar primeşte un imbold puternic în 2014 datorită prezenţei lui Jupiter în Rac, în a doua casă solară din horoscopul Gemenilor, cea a finanţelor personale. În primele şapte luni ale anului sunt foarte posibile o creştere salarială considerabilă sau obţinerea unei prime, precum şi ivirea unei şanse care se va dovedi cu atât mai surprinzătoare cu cât va proveni dintr-o sursă neaşteptată. Deşi vei atrage cu mai multă uşurinţă banii, te vei afla şi într-o dispoziţie de a cheltui nesăbuit. Această influentă norocoasă va dura până în ziua de 16 iulie 2014, aşa că eşti îndemnat să-ţi stabileşti ca obiectiv mai degrabă faptul de a-ţi spori venitul net decât de a-l menţine la acelaşi nivel. Şansa de a evolua din punct de vedere financiar este un dar din partea universului care nu se cade să fie irosit de nativii Gemeni!

Horoscop 2014 Gemeni – Noroc la studii şi călătorii în a doua parte a anului
Pe data de 16 iulie 2014 Jupiter va intra în zodia Leu şi pe măsură ce va călători prin aceasta zodie va activă a treia casa solară din horoscopul Gemenilor, cea a a comunicării. Jupiter în Leu te va stimula mental iar acest lucru va face că a doua parte a anului să fie una ideală pentru studiu, comunicare, călătorii. Vei manifesta o dorinţă arzătoare de a fi la curent cu noutăţile, până la ultima descoperire din universul tău particular şi din lume în general. Pentru a-ţi satisface această nevoie de informare probabil vei lua în considerare posibilitatea de a urma un anumit curs, pentru divertisment sau pentru a-şi completa educaţia şi a-şi perfecţiona abilităţile profesionale. Pentru Gemenii care şi-au dorit mereu să fie scriitori, a doua parte a anului s-ar putea dovedi nemaipomenită pentru a face o încercare în acest sens. De asemenea, a doua parte a anului îţi va oferi şi posibilitatea de a stabili nenumărate contacte cu oamenii din apropiere – vecini, fraţi, surori şi alte rude. Multe din aceste persoane îţi vor purta noroc, deşi s-ar putea să nu conştientizezi acest lucru pe deplin până în 2015 sau chiar peste câţiva ani.

Horoscop 2014 Gemeni – Dificultăţi la locul de muncă
În dată de 5 octombrie 2012 Saturn a intrat în zodia Scorpion, în casă a şasea a Gemenilor, cea a muncii şi a activităţilor zilnice. Prezenţa lui Saturn în acest domeniu al existenţei tale semnifică un interval în care ai putea avea senzaţia că în ciuda activităţii lor susţinute şi a eforturilor pe care le faci, ai parte de prea multe blocaje, limite şi piedici la locul de muncă, sau de prea puţină recunoaştere. Este posibil ca în acest an să treci printr-o situaţie dificilă la locul de muncă sau să trăieşti o insatisfacţie profundă vizavi de situaţia ta profesională curentă.

Horoscop Gemeni 2014 – Surprize din partea prietenilor
În 2014 Uranus îşi va continua tranzitul prin zodia Berbec, a unsprezecea casa solară din horoscopul Gemenilor, cea a relaţiilor de prietenie. Uranus va forma un aspect favorabil cu Soarele natal al Gemenilor, ceea ce înseamnă că te-ai putea întâlni cu nenumărate posibilităţi. Însă depinde de tine dacă vei reuşi să le sesizezi şi să profiţi de pe urma lor. Gemenii sunt îndemnaţi să socializeze cât mai mult, să se implice în grupuri, să meargă acolo unde îşi pot face noi cunoştinţe şi să devină cât mai activi în plan social. În 2014 ai putea multe surprize din partea prietenilor (plăcute dar şi mai puţin plăcute) şi vei fi răsplătit cu multe cunoştinţe şi prieteni noi, iar unele dintre aceste persoane ţi-ar putea lămuri diferite chestiuni în mod surprinzător.

Horoscop 2014 Gemeni – Deziluzii în carieră
Neptun îşi va continua şi el călătoria prin zodia Peşti, şi va influenţa în continuare a zecea casă din horoscopul Gemenilor, cea a carierei. Efectul acestei planete se poate manifesta fie într-unul din două moduri, fie chiar în amândouă: deziluzie sau inspiraţie. Este posibil ca influenţa neptuniana să te stimuleze să porneşti în urmărirea nu a unui ideal realist, ci a unei mine de aur. S-ar putea să ţi se pară că eşti susţinuţi de colegi, şef, dar de fapt ei să nu facă altceva decât să te înşele sau să îţi submineze poziţia. Inspiraţia de a te ridica deasupra mulţimii este cel mai bun rezultat posibil pe care îl poate aduce acest tranzit. Gemenii sunt invitaţi să-şi urmeze intuiţia în carieră, dar să nu uite să-şi menţină activa şi latura realistă şi pragmatică. În felul acesta vor reuşi să se ferească de deziluzii în carieră.

Horoscop Gemeni 2014 – Schimbări profunde în chestiunile financiare
În 2014 va trebui să fii extrem de precauţi în privinţa chestiunilor financiare şi să încerci să eviţi împrumuturile şi alte angajamente majore legate de contractarea unor credite. Pluton în Capricorn se va afla în continuare în aspect negativ cu Uranus şi este nevoie să dai dovadă de mai multă precauţie, de exemplu, să-ţi verifici periodic contul şi să ai grijă, de asemenea, ca proprietăţile tale să fie asigurate. În ciuda laturii negative pe care o presupune această configuraţie planetară, anul 2014 poate fi un an propice pentru ca să-ţi stabileşti un buget şi să-ţi achiţi datoriile, sau de a-ţi face planuri de pensionare, chiar dacă poate momentul acesta este încă departe în viitor.

style="display:inline-block;width:468px;height:60px"
data-ad-client="ca-pub-0490830819581707"
data-ad-slot="3876680869">

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Horoscop 2014 Gemeni pentru toate domeniile

Gemeni
Horoscop Gemeni 2014
horoscop-dragoste
Horoscop Gemeni 2014 Dragoste 
horoscop-bani
Horoscop Gemeni 2014 Bani
horoscop-cariera
Horoscop Gemeni 2014 Cariera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>